lunes, 22 de junio de 2015

ÈXIT DE LA 2ª FESTA DEL BÀSQUET OSONENC

Aquest dissabte 20 de juny va tenir lloc al Pavelló Municipal de Roda de Ter la 2ª Festa del Bàsquet Osonenc organitzada per l'Associació de Bàsquet Osonenc.

La Festa va comptar amb la presència de nombrós públic que al llarg de la tarda va poder observar diferents activitats com el 3x3, els partits all-star femení i masculí i un seguit de reconeixements.
La competició de 3x3 es va organitzar en 4 categories (pre-mini mixte, mini mixta, infantil mixta-cadet femení i cadet-junior masculí). Va comptar amb la participació de jugadors i jugadores dels següents clubs: Bàsquet Osona Sud, CB Campdevànol, CB Femení Osona, CB L'Esquirol, CB Manlleu, CB Tona, CB Vic, CE Vilatorta i UE Ripoll.


Tots els participants al 3x3


La participació dels equips sènior de la comarca va ser als All-Star femení i masculí amb la presència de jugadors/es i entrenadors de diferents clubs. Els resultats van ser els següents:
- All-Star Femení: Combinat A (CB Femení Osona i CB Roda) 77-55 Combinat B (CB Tona i CE Vilatorta).
- All-Star Masculí: Combinat A (CB Santa Eugènia, CB Tona i UE Ripoll) 85-90 Combinat B (CB Manlleu A, CB Manlleu B i CB Vic)


Jugadors i jugadores que van participar als All-Star Femení i Masculí



La festa també va tenir temps pel reconeixement a persones i entitats del bàsquet osonenc i ripollès. Els moments més emotius van ser els reconeixements a Pere Tallant, que el passat mes de maig ens va deixar, i a Xavier Álvarez. Es va tenir un record especial a en Pere per la seva gran tasca al CB Campdevànol i a en Xavier que aquesta temporada es retira després de 24 anys com a àrbitre de la Federació Catalana de Basquetbol.
Es va reconèixer Anna Farrés, David Jofre, Maria Vivet i Àlex Parma que han estat campions d’Espanya amb la selecció catalana en diferents categories, la campiona de lliga femenina Noemí Jordana i la sots-campiona del món U17 Laia Raventós.
A nivell de clubs es va reconèixer el sènior del Femení Osona i el Júnior-1 del CB Vic que han estat campions de Catalunya de la seva categoria, i al sènior del CB Santa Eugènia pel seu ascens de categoria. Finalment es va fer un reconeixement al CB Torelló i al CB Tona que celebren els seus 50 i 25 anys respectivament.

Esportistes, tècnics, àrbitre i entitats reconegudes a la Festa


Des de l’Associació volem agrair a totes les persones i entitats que ahir van ser presents a la Festa del Bàsquet Osonenc i que ens van fer confiança. Moltes gràcies:
- al CB Roda i a l’Ajuntament de Roda per acollir-nos ahir al Pavelló i per totes les facilitats que ens vau donar 
- als voluntaris i organitzadors que vau fer possible que la Festa fos una realitat
-  als que vau rebre reconeixements per la vostra tasca pel bàsquet osonenc i per voler acompanyar-nos a tots els clubs, entrenadors/es, jugadors/es, àrbitres i acompanyants per la vostra presència i participació

Visca el Bàsquet Osonenc!!!




Articles relacionats:
- prèvia de la 2ª Festa del Bàsquet Osonenc clicant aquí



No hay comentarios:

Publicar un comentario