sábado, 14 de marzo de 2015

MANIFESTACIÓ CONTRA ELS GREUGES A L'ESPORT CATALÀ

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha engegat a la seva web una campanya que "vol mostrar la unitat del món esportiu català en denunciar i posar de manifest els greuges i perjudicis que pateix l'esport per culpa de les darreres accions legislatives i dels poders públics que menystenen la realitat del teixit esportiu català, tot abocant-lo a una situació al límit del col·lapse".

Cartell del Manifest (sortimaguanyar.cat)
En aquesta campanya s'ha elaborat el "Manifest contra els Greuges a l'Esport Català" i s'ha convocat un acte públic per manifestar-se contra els Greuges.

El manifest (clica aquí per accedir-hi i firmar-lo) vol denunciar i demanar la retirada de 9 Greuges que situen l'esport de base i el sector esportiu en general en una "situació d'ofegament, fiscalització i intervencionisme que per la seva realitat i manca de recursos serà impossible de sostenir per les entitats esportives sense ànim de lucre".

Cartell de la Marxa (sortimaguanyar.cat)
A l'acte públic (clica aquí per saber-ne més i inscriute't) que tindrà lloc el proper dijous 19 de març la UFEC, les federacions esportives catalanes, els clubs, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), esportistes i simpatitzants del món de l'esport ens reunirem a les 12h al Poliesportiu Estació del Nord de Barcelona (C. Nàpols, 42) per manifestar-se contra els Greuges.

Podeu trobar més información sobre els greuges a l'esport català a la página web de la campanya sortimaguanyar.cat. La UFEC també ha posat en marxa el hastag #sortimaguanyar  a les xarxes socials. 

Des de l'ABO us animem a informar al vostre entorn de la situació en que es troba l'Esport Català i d'aquesta campanya, com també a firmar el Manifest i a participar del proper Acte del 19 de març.

No hay comentarios:

Publicar un comentario