miércoles, 29 de abril de 2015

EL BÀSQUET OLOST QUART CLASSIFICAT DE CATALUNYA JUNIOR MASCULÍ PREFERENT

Cartell de la Final a Quatre 
La Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent es va disputar aquest cap de setmana del 25 i 25 d'abril a Granollers, Ciutat del Bàsquet Català, amb presència del Formatges Betara Bàsquet Olost. Els altres 3 equips presents han estat el Joventut de Badalona, el CB L'Hospitalet A i el FC Barcelona.

L'equip d'Olost ha arribat a aquesta Final a Quatre després d'haver quedat en 3ª posició a la fase regular amb 10 victòries i 4 derrotes, darrera del FC Barcelona (1r) i del Joventut de Badalona (2n) (classificació fase prèvia)

El Fortmatges Betara Bàsquet Olost va disputar el dissabte la segona semifinal contra el Joventut Badalona i va perdre 91-68. Abans, el CB L'Hospitalet havia guanyat al 67-73 al FC Barcelona.

L'endemà diumenge, en el partit pel 3r i 4t lloc el Bàsquet Olost va perdre 67-44 contra el FC Barcelona. Després, el Joventut de Badalona es va imposar 63-83 al CB L'Hospitalet i es va proclamar en Campió de Catalunya Junior Masculí Preferent.

Amb aquests resultats, l'equip d'Olost ha quedat en 4ª posició i d'aquesta manera s'ha quedat novament a un pas de poder participar al campionat d'Espanya, ja que només les 3 primers places del campionat català hi donaven accés.

El quadre de resultats d'aquesta Final a Quatre és el següent:

Semifinals (25-4-15):
   FC Barcelona 67-73 CB L’Hospitalet A
   Joventut Badalona 91-68 Formatges Betara Bàsquet Olost (Estadística)

3r i 4t lloc (26-4-15):
   FC Barcelona 67-44 Formatges Betara Bàsquet Olost (Estadística)

Final (26-4-15)
   CB L’Hospitalet A 63-83 Joventut Badalona

La classificació final ha estat:
   1r: Joventut Badalona
   2n: CB L'Hospitalet A
   3r: FC Barcelona
   4t: Formatges Betàra Bàsquet Olost


Podeu llegir més a la notícia de la FCBQ

Felicitats Bàsquet Olost per la temporada!!


Equip Junior del Bàsquet Olost

No hay comentarios:

Publicar un comentario