viernes, 14 de agosto de 2015

OSONENQUES I OSONENCS AL BÀSQUET D'ALT NIVELL

A continuació presentem els 7 osonenques i osonencs i el ripollès que competeixen a les categories més altes del bàsquet. Enllacem també els webs i els comptes de twitter d'elles i ells, dels seus clubs i de les competicions en les que participaran.

També es poden consultar els horaris, estadístiques i resultats de la jornada.

- López, Raül: jugador vigatà del Bilbao Basket (@CDBILBAOBASKET). També ha jugat l'Eurocup (@eurocup)
- Font, Miquel (@miquelfonts): encarregat de material torellonenc del FC Barcelona Lassa (@FCBbasket). També competeix a l'Eurolliga (@Euroleague). Campió de la Supercopa ACB al setembre del 2015.
- Rabaseda, Xavi (@xavirabaseda22): jugador ripollès del CB Gran Canaria (@GranCanariaCB). També ha jugat l'Eurocup (@eurocup)

Lliga Femenina (resultats i classificació):
- Jordana, Noemí (@Noejordana): jugadora torellonenca de l’ Spar Citylift Girona (@unigirona). També ha jugat l'Euroleague Women (@EuroLeagueWomen). Campiona de la Supercopa d'Espanya al setembre del 2015.
- Calm, Xevi (@xevicalm): fisioterapeuta vigatà del Cadí La Seu (@sedisbasquet). Campió de la Lliga Catalana al setembre de 2015. 

WNCAA (lliga universitària femenina dels Estats Units d’Amèrica) (resultats):
- Raventós, Laia (@laiaraventos4): jugadora de Sta Eulàlia de Riuprimer del Charlotte 49ers Women’s Basketball (@CharlotteWBB)

LEB OR
- Ortega, Pep (@Pep4Bs): jugador vigatà del CB Breogan 




No hay comentarios:

Publicar un comentario