martes, 1 de noviembre de 2016

XERRADA INFORMATIVA DE LA NABA PER ESTUDIAR I JUGAR/ENTRENAR A DUBLÍN

Aquest dijous 3 de novembre tindrà lloc una xerrada informativa de la NABA (North Atlantic Basketball Academy) sobre la possibilitat d'estudiar i jugar/entrenar a Dublín.
La xerrada, destinada a tots aquells jugadors/es, entrenadors/es, pares i mares i directius interesats, tindrà lloc a les 20:30 a la seu del Consell Esportiu d'Osona (Mas Osona, Vic)

La NABA (http://northatlanticbasketballacademy.com/) és una acadèmia de Dublín (Irlanda) que ofereix a jugadors/es (nascuts a partir del 2004) l'oportunitat de continuar amb els seus estudis reglats i seguir jugant a bàsquet. També dóna l'oportunitat a entrenadors/es d'entrenar a la seva acadèmia.

La xerrada la realitzaran en Dermot Russell (fundador de l'Acadèmia) i en Carles Orive (entrenador català que aquesta temporada està entrenant a l'Acadèmia).

Una xerrada similar tindrà lloc a la Universitat de Vic el dimecres 2 de novembre a les 12:15. Tindrà lloc a l'aula F201 del Campus de Miramarges (Edifici F) i és oberta a tot entrenador/a que hi estigui interessat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario