jueves, 1 de junio de 2017

4ª FESTA DEL BÀSQUET OSONENC


La temporada 16-17 està ja a la seva recta final i és un bon moment per ajuntar tot el Bàsquet Osonenc en una mateixa diada com vam fer les dues darreres temporades.

Així doncs, el proper dissabte 3 de Juny celebrarem la 4ª Festa del Bàsquet Osonenc que aquest any tindrà lloc al Pavelló Municipal de Centelles i amb col·laboració amb el CB Centelles. Les anteriors edicions es van celebrar a l'Esquirol (2014), Roda de Ter (2015) i Manlleu (2016).

La Festa començarà a les 17:30 amb l'All-Star masculí que comptarà amb la participació de jugadors de diferents equips sèniors de la comarca i jugadors osonencs que juguen fora de la comarca. En aquesta edició no es podrà realitzar l'All-Star femení.


Llistat jugadors All-Star



Durant aquest partit es realitzaran els reconeixements  persones, equips i clubs osonencs que han assolit fites esportives importants i/o significatives aquesta temporada. En aquesta edició són:
- Noemí Jordana: per la seva gran trajectòria com a jugadora professional al més alt nivell. S'ha retirat aquesta temporada.
- Xevi Rabaseda (Gran Canaria): campió Supercopa d'Espanya ACB
- Miquel Font (FC Barcelona): campió Lliga catalana ACB (FCBQ)
- Xevi Calm (Cadí La Seu): campió Lliga catalana Femenina (FCBQ)
- Pep Ortega (CB Prat): campió Lliga catalana LEB (FCBQ)
- Àlex Parma (CB Joventut): campió d’Espanya infantil amb la Selecció Catalana i campió de Catalunya infantil amb CB Joventut
- Sènior del Femení Osona: ascens a 1ª categoria i sots-campiones de Catalunya de 2ª categoria
- Sènior masculí B del CB Tona: ascens a 3ª categoria


Llistat dels reconexiements a persones i equips/clubs





Cartell de la 4ª festa del bàsquet osonenc
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario